y

Waarom spelen jullie akoestisch?

Wij spelen akoestisch omdat wij niet willen dat onze muziek overheerst en andere communicatie niet meer mogelijk is. Dat wordt ook zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Overigens kunnen wij ook versterkt spelen. Dat kan nodig zijn als het gezelschap, of de ruimte waar wij optreden, te groot is om akoestisch te ‘bespelen’. Als dat gewenst is, regelen wij de geluidsapparatuur zelf.

R

Wat is het voordeel van mobiel zijn als band?

Omdat wij niet aan een stopcontact vastzitten, hebben wij de vrijheid om op iedere gewenste plek te spelen, binnen en buiten. Zo kunnen wij gepaste afstand bewaren of onze gasten juist van heel dichtbij een muzikaal onthaal geven!

u

Wat kost een optreden?

Dat is afhankelijk van de duur van het optreden; neem contact met ons op voor een prijsopgave. Wij hanteren een minimumprijs van €525 exclusief 9 % BTW voor een uur of twee keer een halfuur. Hoe langer het optreden, hoe lager de prijs voor een extra uur wordt

Wat voor nummers spelen jullie?

Ons repertoire is breed: pop, jazz, rock & roll, Nederlandstalig. De meeste nummers zijn “Gouwe Ouwe”, muziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van de twintigste eeuw. Onze repertoirekeuze wordt gewaardeerd door een breed publiek en door alle leeftijden.

Waar spelen jullie zoal?

Onze muziek is geschikt voor verschillende gelegenheden: receptie, huwelijk, feest, jubileum, herdenking, promotie. Wij kunnen op de achtergrond voor sfeer zorgen, maar ook op de voorgrond treden en het aanwezige gezelschap entertainen.

}

Hoe vaak spelen jullie?

Wij spelen ruim honderd optredens per jaar, dus gemiddeld twee keer in de week. Sommige periodes zijn drukker dan andere, kerst en het voorjaar zijn het drukst.

Wat voor kleding dragen jullie?

Je zult ons altijd in maatpak aantreffen, in een stijl die past bij onze muziek. Pas als de mussen van het dak vallen, gaat er een jasje uit!

U

Zijn jullie ook actief op social media?

Jazeker!
Je kunt ons volgen op Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn. Regelmatig posten we nieuws over onze optredens op deze kanalen.

Kan ik vrijblijvend contact opnemen?

Natuurlijk kan dat! Dit is mogelijk via het contactformulier op deze site of via info@de-gasten.nl. Je kunt ook bellen met Hans Jus D’Orange 06-11155113 of Marten ‘De Vakantieman’ Wallinga 06-13302812.

Wie zijn de gasten?

Hans Jus D'Orange

Hans Jus D'Orange

Zang en akoestische gitaar

Erik ‘Klapton’ Prudon

Erik ‘Klapton’ Prudon

Zang en elektrische gitaar

Marten ‘De Vakantieman’ Wallinga

Marten ‘De Vakantieman’ Wallinga

Zang en contrabas